Uiteraard kan het voorkomen dat u uw afspraak niet na kunt komen en deze wil wijzigen of annuleren. In dat geval verneem ik graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Het wijzigen of annuleren van een afspraak kan op verschillende manieren.

Telefonisch: 071 – 517 47 67

Tijdens openingstijden is dit de makkelijkste manier om uw afspraak te wijzigen of annuleren. Als ik in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, kunnen we gelijk een nieuwe afspraak inplannen. Als dit niet lukt kunt u een voicemailbericht inspreken en zal ik u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Whatsapp: klik hier

Ook is het mogelijk om uw afspraak te wijzigen of annuleren via Whatsapp. Tijdens openingstijden zal ik zo spoedig mogelijk reageren door u een bericht terug te sturen.

E-mail: info@fysiotherapiedemuinck.nl

Ook via e-mail kunt u uw afspraak wijzigen of annuleren. Tijdens openingstijden zal ik zo spoedig mogelijk reageren door u een bericht terug te sturen.


Niet nagekomen afspraak

Indien u uw afspraak niet tijdig heeft geannuleerd of zonder annulering niet bent nagekomen kan een bedrag van € 44,50 in rekening worden gebracht. Dit bedrag kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar en dient u dus zelf te voldoen.