Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Erik de Muinck. Aangenaam kennis te maken. Ik zal mijzelf even kort voorstellen en iets over mijn praktijk vertellen.

In 1997 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Leiden. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in diverse praktijken ben ik in 2000 mijn eigen praktijk gestart in Oegstgeest. Dit heb ik gedaan door een bestaande fysiotherapiepraktijk gevestigd aan de Lange Voort 46 te Oegstgeest over te nemen wegens pensionering van mijn voorgangster. Na ruim 2,5 jaar ben ik met mijn praktijk verhuisd naar de huidige locatie Frans Halslaan 10, een voormalig huisartsenpraktijk.

De overgenomen fysiotherapiepraktijk was op moment van overname een praktijk voor algemene fysiotherapie. In de loop der jaren is de praktijk getransformeerd in een gespecialiseerde praktijk. Middels het volgen van diverse cursussen, workshops en symposia heb ik mezelf gespecialiseerd in het behandelen van personen met nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn en RSI / CANS. Als u last heeft van één van eerdergenoemde klachten bent u bij mij aan het juiste adres en hoop ik u in mijn praktijk te mogen ontmoeten. U bent van harte welkom !